ICT

Inloggen op elke locatie, bellen en mailen; we vinden het de normaalste zaak van de wereld.

Wij beheren het centrale computercentrum, de computers op de werkplekken, de printers en de telefonievoorzieningen. Om risico’s te verkleinen is het centrale computercentrum verdeeld over drie locaties die elkaars back-up zijn. Zo garanderen we continuïteit en zorgen we ervoor dat de bedrijfsapplicaties dag en nacht gebruikt kunnen worden. 
In de Drechtsteden ligt een privaat glasvezelnetwerk waarmee alle klantlocaties zijn verbonden. De IT-Infrastructuur van de Drechtsteden beweegt mee met de veranderende behoeften van klanten en met de eisen die worden gesteld uit oogpunt van informatiebeveiliging. 
​​​​​​​Om dit hoge peil vast te houden, zijn wij voortdurend bezig met kwaliteits- en kennismanagement. Onze medewerkers zijn goed getraind en in hoge mate bij de klanten betrokken. Zij doen er alles aan om de door klanten gewenste oplossing aan te dragen zonder de technische beheersbaarheid uit het oog te verliezen.
In een technische omgeving als de onze wordt veelal gestreefd naar uniformiteit en standaardisatie. Toch betekent dit niet dat onze ICT'ers alleen systemen installeren en draaiend houden. Wij zijn een daadkrachtig en resultaatgerichte afdeling met medewerkers die verantwoordelijkheid voelen en nemen.

Deel op social media: