Werken bij het SCD

Het Servicecentrum Drechtsteden zoekt met regelmaat nieuwe medewerkers en heeft vaak interessante vacatures. Wat kun je verwachten als je voor het SCD aan de slag gaat?

Het SCD is een veelzijdige organisatie waar professionals dagelijks bezig zijn met zeer uiteenlopende vraagstukken die bij de klanten spelen. Wij zijn de motor achter de eigentijdse en doelmatige bedrijfsvoering van gemeenten en gemeentelijk instellingen. Door onze krachten te bundelen doen wij de bedrijfsvoering slimmer, voordeliger en innovatiever. Het SCD bedient een regio met 300.000 inwoners, vergelijkbaar met een grote stad. Dat vraagt om medewerkers van niveau.

Bij het Servicecentrum Drechtsteden werken zo'n 400 professionals die passie hebben voor hun vak. Daarnaast hebben zij een dienstverlenende instelling. Het zijn teamspelers die plezier beleven aan de samenwerking met de opdrachtgevers. En ze hebben integraliteit hoog in het vaandel. Ze beseffen dat de klant het SCD ziet als één geheel en voelen zich vertegenwoordiger van het SCD als totaal.

Veel medewerkers van het SCD voeren hun werk op locatie bij de klant uit. Die nabijheid vinden wij belangrijk. De relatie met onze klanten is meer die van collega’s dan een klassieke klant-afnemer relatie.

Al zit dat niet zo ingebakken in onze ambtelijke cultuur, we vinden het waardevol om stil te staan bij behaalde successen. Als bijvoorbeeld de inkoopafdeling veel geld bespaart of de juridische afdeling een belangrijke overwinning boekt, is het goed om dat te vieren en naar buiten toe uit te dragen. Ook als dingen minder goed gaan, benoemen we dat. Daar kunnen we van leren. Onze bedrijfscultuur moet ook hiervoor ruimte bieden, want we willen ons continu verbeteren.

Werken bij het Servicecentrum Drechtsteden betekent dus dat je kritisch en constructief bent, een collegiale instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt.
 

Vacatures

Is werken bij het Servicecentrum iets voor jou en ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.werkenbijdrechtsteden.nl.

Deel op social media: